Wed. Jan 22nd, 2020

HomerunBG

Българската бейзболна вселена

2019 ББЛ All-Stars

1 min read

Българската Бейзболна Лига, въпреки на много по-ниско ниво от много други аматьорски първенства в Европа, е лига, изпълнена с много феноменални имена и индивидуалности. И макар впредвид статута на лигата спрямо другите спортове в държавата понятието “звезда” да е някакси нерелевантно, то в контекста на самото преследване то е напълно логично за най-сублимните състезатели.

Именно този манталитет на редакторския екип на HomerunBG даде началото на една традиция, подобна на най-големите шоута, които не са част от реалното първенство, както в света на бейзбола, така и като цяло в северноамериканските спортове откакто първия Мач на Звездите на МЛБ преди 90 години започна това, което се превърна в неизменна част от календара в НФЛ, НБА и НХЛ.

Към момента МЛБ, НПБ, КБО, КПБЛ, NCAA и всяка една майнъл лига или провежда подобен годишен мач, или отразява най-добрите във вид на Отбор на Звездите. Единствено Австралийската Бейзболна Лига се отказа преди началото на миналия сезон заради промени в програмата, породени от двата нови тима. Преди това шоумача се провеждаше по Коледа.

Но нека преминем към Отбора на Звездите в ББЛ:

2019 All-Star Profile:

P Евгени Черноземски

P Румен Лачев

P Илиян Драгоев

P Петър Петров

P Валерий Коваленко

C Димитър Насъпов

1B Петър Груев

2B Станил Попов

3B Иван Гърнев

SS Олег Коваленко

OF Явор Андреев

OF Крум Темелков

OF Мартин Шопски

HomerunBG 2017-2019 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.