Mon. Jan 20th, 2020

HomerunBG

Българската бейзболна вселена

Нарваез поема към Милуоки

1 min read

Пред Сиатъл, който е все още далеч от борбата за челните места в АЛ, предстоеше още един ход, преди зимата с марка Маринърс да потъне в информационно затъмнение.

Отборът завърши този ход рано вчера, когато даде кетчъра си Омар Нарваез на Милуоки като част от сделка, в която тимът от северозапада придоби правата на десничаря от майнър лигите Адам Хил.

Нарваез е впечатляващо попълнение, запълващо дупката, направена от напускането на Ясмани Грандал, който подписа с Чикаго Уайт Сокс по-рано през офсезона. Нарваез престигна миналия декември от “белите чорапи” и батира .278 през изминалия сезон.

Адам Хил пък вече е част от третия си отбор в МЛБ. През 2015 г. Ню Йорк Метс избраха питчъра от Южна Каролина и го търгуваха с “пивоварите” миналата зима срещу правата на Кеон Брокстън, който дори не доигра кампанията с екипа на “гражданите” и довърши сезона с Балтимор.

Особено ценен е факта, че Нарваез батира отляво, както и високия му OBP от .353 – значително над .323, което бе средният показател в МЛБ през сезон 2019.

HomerunBG 2017-2019 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.