Mon. Jan 20th, 2020

HomerunBG

Българската бейзболна вселена

UCLA обяви програмата за 2020 г., без мач на Доджър Стейдиъм

1 min read

Dodgertown класиката ще бъде заменена от Southern California College Baseball Classic, чиито домакини ще бъдат UCLA и USC в началото на месец март 2020 г.

Това е един от акцентите в новата програма на бейзболния отбор на UCLA, която бе обявена в четвъртък и включва общо 11 отбора, взели участие в турнира на NCAA през 2019 г.

Престижа на класиката в Южна Калифорния остава, но вече нейн домакин няма да е ЛА Доджърс и мачът между съперниците от региона ще бъде в дома на “троянците” ст. “Дедау Фиълд”. В предишните два дни от събитието Брюинс ще посрещнат TCU и шампионите на NCAA Вандербилт на ст. “Джаки Робинсън Стейдиъм”.

Това е и мястото, на което отбора ще започне сезона се на 14-ти февруари срещу Калифорния (Ривърсайд) в тройна серия преди още пет поредни домакински мача и пътуване за Тексас за Frisco College Classic срещу Оклахома Стейт, Тексас A&M и Илинойс.

Откриващият мач от сезона ще бъде с начален час 22:00 ч. българско време.

Между 3-ти и 5-ти април е най-трудната серия на “мечките” извън конференция Pacific-12 срещу Калифорния (Фулъртън), а на 13-ти март е и първият двубой от PAC-12 срещу Орегон.

Добрите новини са, че почти всички серии срещу добри отбори са у дома. Това число включа Станфорт, Орегон и Аризона Стейт, като и трите отбора може да бъдат сред топ 25 преди сезона, докато последните задържат голямото си оръжие в аутфилда Спенсър Торкълсън.

Лошите новини са гостуването на Орегон Стейт на 24-26 април, както и това на Вашингтон две седмици по-рано. На 25-ти февруари пък Брюинс ще посрещнат японския университетски Кейо в контрола в Лос Анджелис.

Със завръщането на доминантния питчър Райън Гарсия, както и на аутфилдърите Гарет Мичъл и Кевин Кендал, гарнирани с 4-ти най-добър първокурснически клас според Baseball America, очакванията пред шампионите на Pac-12 са дори по-голями от миналия сезон, който завърши базславно въпреки №1 сийд в турнира, където те загубиха от финалиста Мичиган в три мача.

 

HomerunBG 2017-2019 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.