Wed. Oct 21st, 2020

HomerunBG

Българската бейзболна вселена

Джеймс Пакстън няма да играе поне 3 месеца

1 min read

Проблемите с контузии на питчърът на НЙ Янкис Джеймс Пакстън продължават и през 2020 г. Според Браян Хотч, който отразява “янките” за MLB.com, канадецът е притърпял операция, която ще забави дебюта му в последния сезон от договора му с Ню Йорк с между 3 до 4 месеца.

Пакстън, който спечели 15 мача от 29 старта на хълмчето за Янкис през изминалия сезон, е получил операцията на гръбнака в Далас, Тексас от д-р Андрю Досет.

 

Отсъствието на бившия питчър на Сиатъл оставя ротацията на Янкис в интересна ситуация. Ясно е, че Герит Кол, Луис Северино и Масахиро Танака са най-доброто, с което разполага мениджърът Арън Буун. като четвърта опция вероятно ще действа Джей Ей Хап.

Без Пакстън, петото място ще подлежи на кратка конкуренция – поне до завръщането на Доминго Херман от наказание от 60 мача, което ще приключе през юни.

Джордан Монтгомъри, който бе спорадично част от ротацията през последните два сезона, реливърът Джонатан Лоайсига и проспектите Дейви Гарсия (топ проспект в системата на отбора) и Майкъл Кинг са основни претенденти за петото място.

През сезон 2019 ротацията на Ню Йорк Янкис претърпя доста проблеми. Раздирани от контузии на Пакстън и Северино, Янкис завършиха кампанията шести по ERA на стартърите си в АЛ с 4,91.

Ню Йорк открива Пролетните си тренировки на 22-ри февруари, петък, на ст. “Джордж М. Стайнбуър Фийлд” в Тампа срещу Торонто от 20:05 ч., а подготовката може да е полето, на което да се реши временният петия стартър.

Официалното начало на сезона за 27-кратните шампиони е на 26-ти март от 22:05 ч., като гости на “ориолите” на ст. “Кемпдън Парк”.

 

HomerunBG 2017-2019 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.