Wed. Oct 21st, 2020

HomerunBG

Българската бейзболна вселена

Кевин Пилар запълва дупката на Бостън в аутфилда

1 min read

Снимки: Yahoo Sports

Бостън подписаха рано тази сутрин със свободния агент и бевш играч на Сан Франциско и Торонто Кевин Пилар, който главно играе като централен аутфилдър.

Преговорите бяха отразени от журналиста на The Athletic и MLB Network Кен Роузентол, според който сделката още не е стигнала официалната си версия, но тя със сигурност няма да е на ниво майнър лийг.

Пилар ще се присъедини към аутфилд на Бостън, който след продажбата на Муки Бетс се свежда до Алекс Вердуго, Джаки Брадли-младши, Андрю Бенинтенди, който скоро подписа 4-годишно удължаване на контракта си, и Пилар.

Докато Пилар е стабилен в защита и е не по-лоша опция на хоума в сравнение с Брадли, елитните умения в аутфилда на JBJ, както и слабия OBP на калифорниеца в кариерен план (.289), накланят везните към момента в полза на скъпоплатения Брадли.

Тридесетгодишният Пилър е избор в 32-рия кръг на Драфта в МЛБ през 2011 година от Торонто. Той дебютира през август 2013 г. и играе в Канада до месец май на 2019 г., когато сделка го изпраща при Джайънтс.

През миналия сезон той записа рекордно постижение по OPS (.719), RBI (88) и хоумръни (21), и дори получи 1 вот при гласуването за MVP на Националната лига.

Според източници на Роузентол по-късно тази нощ, бившият питчър на ЛА Ейнджълс и Детройт Тревър Кейхил пък е подписал със Сан Франциско минимален договор от тип MiLB.

HomerunBG 2017-2019 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.